با سلام خدمت شما همکار گرامی
اجازه بدهید بخشهای مختلف این محاوره را به اختصار خدمتتان توضیح دهم:
1) برای جلوگیری از ارسال بیموقع و ایجاد مزاحمت برای اعضای کتابخانه، در این قسمت ساعتهای مناسب برای ارسال پیامکها را تعیین می کنیم.
2) در این قسمت گزینه "ارسال از طریق یک درگاه اینترنتی" را انتخاب می کنیم.
3) در این ناحیه آدرس درگاه اینترنتی را وارد می کنیم. این آدرس از طریق شرکت سرویس دهنده به مرکز داده می شود.
4) در این قسمت، روش یا متد ارسال پیامکها تعیین می شود. توضییح این که برای ارسال پیامک از طریق پروتکل http، دو روش Post و Get وجود دارد که هرکدام مزایا و معایب خاص خود را دارد. بهرحال این متد نیز توسط شرکت سرویس دهنده مشخص می گردد.
5) مرکز برای استفاده از این سرویس یک حساب کاربری با کلمه عبور و یک شماره ارسال خاص از شرکت سرویس دهنده دریافت می کندکه این موارد در این ناحیه وارد می شود.
6) هر پیامک شامل اطلاعاتی است که توسط پارامترهای فوق مشخص شده است. اعلامیه های تولید شده در سیستم امانات از طریق این پارامترها توسط سیستمهای ارسال پیامک تفسیر و پردازش و در نهایت ارسال می گردد. بهرحال پارامترهای ارسال اصولا نیاز به تغییر ندارد مگر این که شرکت سرویس دهنده بنا به هر دلیل بخواهد آنها را تغییر دهد که در این صورت پارامترهای مورد نظر خود را به مرکز اعلام خواهد کرد.
7) یکی از پارامترهای ناحیه 6 این است که تعیین می کند متن پیامک به فرم یونیکد است یا نه. در این ناحیه مقدار این پارامتر مشخص شده است که باز هم نباید تغییر کند مگر این که شرکت سرویس دهنده از مقادیر دیگری مانند (1 و 0) برای این کار استفاده کرده باشد.
امیدوارم این توضیحات تا حدی بتواند ابهامات شما را برطرف کرده باشد.