سلام،
با عرض خسته نباشید خدمت همکاران عزیز، فهرستی از تازههای نسخه وب 13.10 به عرض میرسد:
1- امکان مدیریت کاربران یک کار: این امکان جدید بخش مدیریت، که پیشتر در فهرست امکانات نسخه 13.9 فهرست شده بود، امکان میدهد که کاربرانی که قادر به اجرای وظایف یک کار هستند مدیریت شوند. با این امکان میتوان فهرست این کاربران را از آنچه در تعریف گردشکار مربوطه آمده است محدودتر کرد.
2- گروهبندی فیلدها در محاورههای اجرای وظیفه و محاوره عمومی کار: یک درخواست قدیمی داشتیم مبنی بر اینکه بتوانیم فهرست فیلدهای تعریف شده در یک محاوره را به نحوی دستهبندی کنیم. حالا در این نسخه این امکان فراهم شده است. حالا میتوان در تعریف محاورهها از مولفه یا عنصر چند صفحهای (TabControl) برای دستهبندی فیلدها استفاده کرد. این مولفه کمابیش به همان شکل در وب هم ظاهر میشود و امکان میدهد که یک فهرست بلند از فیلدها به چند فهرست کوتاهتر از فیلدهای به هم مربوط تقسیم شده و در چند برگه توزیع شوند. با این امید دسترسی به آنها سادهتر شود.
فقط چند نکته زیر را در نظر داشته باشید:
(الف) تنها برگههایی از محاوره در وب ظاهر میشوند که حاوی فیلد باشند. برگههای خالی یا حاوی دیگر محتواها در نظر گرفته نمیشوند.
(ب) فعلا تنها سطح اول TabControl قرار گرفته بر روی فرم طراحی مورد توجه قرار میگیرد و TabControl های "درونی" ندیده گرفته میشوند.
(پ) برگههای TabControlهای دوم و چندم (در سطح اول طراحی) با برگههای TabControl اول ادغام میشوند. یعنی گویی اساسا از ابتدا تنها یک TabControl وجود داشته است. محتوای برگههای همنام احتمالی آنها هم با یکدیگر ادغام میشوند.
(ت) فیلدهای دیگری که خارج از مولفه TabControl قرار بگیرند کماکان مانند نسخههای پیش به صورت ساده و فهرستوار در وب ظاهر میشوند. حالا طراح این انتخاب را دارد که هر فیلدی را که لازم میداند مطابق پیش نگه دارد و هر کدام را که مایل است به برگههای یک TabControl انتقال دهد. این برگهها، اگر وجود داشته باشند، در پایین فهرست اصلی فیلدها ظاهر میشوند.
(ث) در محاورهای که برای انجام وظیفه ظاهر شده باشد، فیلد خاص "یادداشت اجرای وظیفه" مثل قبل همیشه در ابتدای فهرست اصلی فیلدها ظاهر میشود.
(ج) به جز TabControl عناصر دیگری مثل "مولفه گروه" (GroupBox) هم به صورت برگه در وب ظاهر میشوند. توصیه اینست که با آگاهی از این امر از این مولفه در سطح اول طراحی فرمها استفاده شود.
3- نمایش کارهای تغییر کرده در فاصله میان دو بازخوانی (در فهرست انجام کارها): در کارهای روزمره کاربران، فهرست انجام کارها بخش پر استفادهای است. هر چند توصیه عمومی به طراحان اینست که فهرست کارهای قابل انجام کاربران را کوتاه نگه دارند، اما ممکن است در مواردی به هر حال گاهی این فهرست طولانی شود. پیشتر امکان فیلتر کردن این فهرست به سیستم اضافه شده بود که مدیریت فهرست بلندتر از کارها را برای کاربر سادهتر میکرد. حالا یک امکان دیگر هم به این فهرست اضافه شده تا سهولت باز هم بیشتری برای بعضی از سناریوهای استفاده ایجاد کند.
حالا پس از هر بازخوانی کارهایی از فهرست که نسبت به بازخوانی پیشین تغییر وضعیت داشتهاند با یک رنگ حاشیه متمایز میشوند. به این ترتیب کاربر میتواند بداند که در فاصله دو بازخوانی چه تغییراتی در فهرست کارهای آماده انجام او پیش آمده است. اگر در این فاصله کار جدیدی به این فهرست اضافه شده باشد آن کار با رنگ حاشیه سبز نمایش داده میشود. همچنین اگر کار موجودی در فاصله دو بازخوانی، در ازای اجرای وظیفه، تغییر وضعیت داده باشد با رنگ حاشیه آبی مشخص میشود. این رنگها به تشخیص کارهای "تازه تغییر کرده" در میان فهرست (احتمالا) بلندی از کارهای "دست نخورده" کمک شایانی میکند.
* توجه داشته باشید که در این توضیح "بازخوانی" به فرآیندی اشاره دارد که در ازاء دکمهای با همین نام یا بعد از عملیاتی مثل اجرای وظیفه به طور خودکار اجرا میشود و با refresh مرورگر (یا کلید F5) متفاوت است.
موفق باشید